Spelregels

1

Inschrijven; Als je je aanmeldt voor de naailessen dan reserveer ik een lesplek voor je en je aanmelding verplicht jou tot betaling van het lesgeld. In het geval van een gevraagde aanbetaling is de inschrijving pas compleet na ontvangst van de aanbetaling. Er vindt geen restitutie van de aanbetaling plaats.

2

Het lesgeld dient vóór aanvang van de lessen betaald te zijn op de vermelde datum.

3

Afmelden, wanneer je niet bij een les aanwezig kunt zijn, wil je me dit dan tijdig laten weten? Tijdens een eerdere les of via een sms’je of what’s app. Je hebt alleen kans om in te halen als je je hebt afgemeld vóór 17.00 uur. Daarmee maak je de kans om in te halen voor een ander groter.

4

Er is een beperkte mogelijkheid tot inhalen op een andere lesavond of –ochtend, maar altijd in overleg zodat de groep niet te groot wordt. Lessen kunnen alleen ingehaald worden in dezelfde lessencyclus, dus niet “meegenomen” worden.

5

Er staan goede naaimachines, lockmachines en professionele strijkapparatuur tot je beschikking. Bij eventuele schade door verkeerd gebruik zijn de kosten voor rekening van de cursist.

6

Het gebruik van lockmachines is mogelijk, mits voldoende ervaring. De kosten zijn €0,20 per naad. Het gebruik van spelden hierbij is niet toegestaan om schade aan het mes te voorkomen.

7

Ik verzoek je vriendelijk, kleingeld mee te nemen naar de les, zodat we eventuele aankopen zoals fournituren of tekenpapier, direct kunnen afrekenen.

8

Studio ML is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan “lijf of goed” door verkeerd of onachtzaam gebruik van machines, apparatuur, stoffen of andere eigendommen van Studio ML.

 

Bekijk de tijden en tarieven.