Een les voor jezelf, waarbij je creatief kunt zijn.

Lijkt het je leuk om kleding te leren maken voor jezelf of je kinderen maar heb je weinig tot geen ervaring? Geen probleem, velen gingen je voor. Ook als je al enige ervaring hebt in het maken van kleding ben je aan het juiste adres bij Studio ML. Fijn een les voor jezelf, waarbij je creatief kunt zijn, lekker bezig met je handen en met een mooi kledingstuk als resultaat.

Je leert te werken met bestaande patronen en hierop te variëren, dus eigenlijk al zelf te ontwerpen naar jouw stijl. Natuurlijk kies je zelf wat je wilt gaan maken en hoe snel je gaat bepaal je ook zelf. Verder krijg je advies over stofkeuze, de fournituren, verwerking van de materialen en styling van het kledingstuk, zodat het bij jou past.

Het is leuk om elkaar te inspireren en met dezelfde hobby bezig te zijn.

De groep bestaat uit maximaal 5 cursisten, dus is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Vaak is het ook heel gezellig! Het is leuk om elkaar te inspireren en met dezelfde hobby bezig te zijn. Je bent welkom om je eigen, goed onderhouden naaimachine mee te nemen, maar je kunt ook de aanwezige machines gebruiken. Een naaimachine thuis is niet noodzakelijk voor de cursus maar wel aan te raden om thuis verder te kunnen gaan voor de volgende les.

Kenmerkend

  • Je bepaalt zelf wat je gaat maken, dus geen vast programma.
  • Je werkt voornamelijk met patronen uit de bekende zelfmaakmodebladen of je gebruikt, tegen een kleine vergoeding, de eigen patronen van Studio ML.
  • Kleine groepen.
  • Je kunt gebruik maken van de aanwezige machines of je eigen (goed onderhouden) machine meenemen.
  • Er hangt een duurzame stofstalen collectie voor je klaar, deze kun je zelf bestellen.
  • De naailessen tot de zomer ’24 zijn vol . 

Meld je aan voor de naailessen.