Studio ML | Michèle Leeman - Naaicursus Houten - Volwassenen
15852
page-template-default,page,page-id-15852,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
naailes volwassenen
naailes volwassenen
naailes volwassenen

Naailes

Lijkt het je leuk om kleding te leren maken voor jezelf of je kinderen maar heb je weinig tot geen ervaring? Geen probleem, velen gingen je voor. Ook als je al enige ervaring hebt in het maken van kleding ben je aan het juiste adres bij Studio ML. Fijn een les voor jezelf, waarbij je creatief kunt zijn, lekker bezig met je handen en met een mooi kledingstuk als resultaat.

De naailessen worden gegeven in 2 lesblokken, van september tot december en van januari tot juli. Je leert te werken met bestaande patronen en hierop te variëren, dus eigenlijk al zelf te ontwerpen naar jouw stijl. Natuurlijk kies je zelf wat je wilt gaan maken en hoe snel je gaat bepaal je ook zelf. Verder krijg je advies over stofkeuze, de fournituren, verwerking van de materialen en styling van het kledingstuk, zodat het bij jou past.

Persoonlijke aandacht

De groep bestaat uit maximaal 5 cursisten, dus is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Vaak is het ook heel gezellig! Het is leuk om elkaar te inspireren en met dezelfde hobby bezig te zijn. Je bent welkom om je eigen, goed onderhouden naaimachine mee te nemen, maar je kunt ook de aanwezige machines gebruiken. Een naaimachine thuis is niet noodzakelijk voor de cursus maar wel aan te raden om thuis verder te kunnen gaan voor de volgende les.

Kenmerkend

• je bepaalt zelf wat je gaat maken, dus geen vast programma

• je werkt voornamelijk met patronen uit de bekende zelfmaakmodebladen of je gebruikt de eigen patronen van Studio ML

• kleine groepen

• je kunt gebruik maken van de aanwezige machines of je eigen (goed onderhouden) machine meenemen

Lessen voorjaar 2022 De naailessen zijn vol vanaf februari. Stuur een berichtje als je op de wachtlijst wilt komen. Geef al je mogelijkheden op en vermeld ook je mobiele nummer. Als er een plek vrij komt, ontvang je een mailtje. 
Meer informatie over naailes in coronatijd en de regels vind je op de pagina spelregels 

Maandagavond van 19.00 – 20. 45 uur (les om de week)

Dinsdagochtend 9.30 – 11.30 uur (wekelijks les) 

Dinsdagavond van 19.00 – 20.45 uur (wekelijks les)

Donderdagavond van 19.00 – 20.45 uur (wekelijks les)

Vrijdagochtend vroeg van 9.30 – 11.30 uur (wekelijks les) 

De lessen starten altijd in de 2e week na de zomervakantie en in de 1e week na de kerstvakantie. (I.v.m. de coronabeperkingen starten de lessen in februari 2022)

In de schoolvakanties is er geen les. Er is een beperkte mogelijkheid tot inhalen en altijd in overleg, zie spelregels elders op deze site.

Locatie

Fluweelmos 33,

3994 KN HOUTEN

Kosten

Je betaalt per lessenblok vooraf (incl. aanbetaling bij inschrijving).

voorjaar 2022:

Avondlessen van 1 uur 45 min.: €17,50 per les

Ochtendlessen van 2 uur: €20,- per les, wekelijks les

Neem gerust contact op voor vragen of informatie over de beschikbaarheid en wachtlijst, klik op Studio ML

Aanmelden