Skip to main content


Al zo lang wilde ik het atelier aanpassen aan mijn nieuwe wensen. Na 18 jaar lesgeven, wil je wel wat anders. En nu heb ik eindelijk de moed gevonden. Eline, interieurontwerpster èn oud-cursiste heeft me hier enorm bij geholpen. Ze maakte een kleurenplan en een opzet voor de indeling. (http://www.enthoen.nl/ )

Nu brak de tijd aan van aannemer uitkiezen, materialen kiezen en natuurlijk de zolder leegruimen. Dat laatste had nogal wat voeten in de aarde. Wat iedereen met een hobby of creatief beroep heeft moeite met spullen weggooien, je weet immers nooit of je het nog kunt gebruiken toch? Al mijn stoffen, materialen en meubels heb ik uitgezocht. Veel weggegeven aan cursisten, verkocht via marktplaats of weggegeven aan een basisschool.

De rest van de spullen heb ik opgeborgen in dozen, deze staan nu verspreid over het hele huis, zelfs de huiskamer ziet er uit als een pakhuis. Maar mijn naaimachines staan netjes in een kast in de keuken. In de maand december heb ik de laatste lessen aan de keukentafel gegeven. Dat was een beetje schipperen qua ruimte maar ook heel gezellig.

Nu op dit moment is de timmerman bezig met kasten maken, komt er van de week een nieuwe vloer en zorgt de elektricien ervoor dat we genoeg stopcontacten hebben voor alle machines. Daarna gaan we zelf aan de slag met opnieuw inrichten. Er is nog veel te doen, maar het wordt mooi! Ik hoop dat we eerste week februari 2022 weer kunnen starten met lessen. Tot gauw en blijf gezond!

Studio Michèle Leeman
Fluweelmos 33
3994 KN HOUTEN

06-13771406
michele@studioml.nl