Studio ML | Michèle Leeman - Naaicursus in Houten - Studio 
15798
page-template-default,page,page-id-15798,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
Michèle Leeman
“Ik maak al kleding sinds mijn kindertijd. Na mijn lerarenopleiding heb ik de opleiding voor coupeuse gevolgd evenals een topcursus bij een Meester Kleermaker. Mode maken is mijn passie en ik wil graag mijn enthousiasme delen en laten zien hoe leuk het is om je eigen mode te maken en te dragen!”

Studio ML

De cursussen worden sinds 2003 gegeven door Michèle Leeman. Michèle heeft werkervaring in zowel het onderwijs als bij grote modebedrijven. Lessen in een fijne sfeer, professionele technieken leren en met oog voor duurzaamheid, dat is wat ze wil uitstralen. Dat vind je terug in de inrichting van het atelier en de stofstalen die ik aanbied. Mode maken die bij je blijft omdat het bij je stijl past. Die bovendien lang meegaat omdat het van een goede kwaliteit is gemaakt. Daar staan we voor.

In 2009 is het patronenblad Knipmode van uitgeverij Sanoma in samenwerking met modevakscholen gestart o.a. met het geven van korte naaicursussen. Studio ML is vanaf het begin bij deze samenwerking betrokken. Michèle is Knipmode Professional en heeft elk jaar bijeenkomsten met andere aangesloten Professionals bij de redactie van de Knipmode. Nieuwe modetrends en ontwikkelingen op het gebied van zelfmaakmode worden besproken.  Verder is Studio ML lid van BMA, Branchevereniging Modeambachten, met maandelijkse bijeenkomsten met collega’s over techniek en het vak.

“Fashion changes, but style endures.”

 Coco Chanel
Michèle Leeman