Studio ML | Michèle Leeman - Naaicursus Houten - Kinderen
15855
page,page-id-15855,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
Naailes kinderen

Studio ML Junior, naailes voor kinderen

Werk je graag met stofjes, wol, knoopjes enz.? Geef je dan op voor de kindernaailes “Studio ML junior”. We gaan leuke kleding maken en nog veel meer  van stof. Je leert met een echte naaimachine te werken.

 

De opzet is als volgt; van te voren krijg je een “keuzemenu” opgestuurd en een lijstje met aan te schaffen benodigdheden. Je kiest zelf wat je wilt maken uit de voorbeelden. Dat kan kleding zijn zoals een short, hip rokje of shawl, maar ook een tas, etuitje of een kussen voor je kamer is mogelijk. Zelf koop je dan stof, garen en wat je verder nog nodig hebt, helemaal naar je eigen smaak bij de stoffenwinkel of op de markt. Dat neem je dan mee naar de eerste les, dan kun je meteen aan de slag. Eerst werk je jouw patroon uit en dan ga je stof knippen en oefenen op de naaimachine. Bij de tweede les ga je echt naaien en ik help je daarbij. Als het goed lukt en je bent na een paar lessen klaar kun je misschien nog een 2e werkstuk maken. Ik heb naaimachines staan die je kunt gebruiken. Ik werk met kleine groepjes, van maximaal 5 kinderen. Je ouders mogen aan het begin of einde van de les even komen kijken als ze willen.

``Voor je het weet ga je naar school met je zelfgemaakte shawl, tas of short. Hoe leuk is dat?``
Naailes kinderen

De lessen zijn inclusief

  • gebruik van naaimachines, strijkapparatuur
  • klein materiaal zoals patroonpapier, tekenspullen
  • iets te drinken
 Zelf neem je mee:
  • de benodigde stof, garen en fournituren (knopen, elastiek of rits, afhankelijk van wat je kiest)
  • glaskopspelden

Lessen op donderdag van 16.00-17.30 uur. Start na de herfstvakantie en na de voorjaarsvakantie. In de schoolvakanties is er geen les.

short

Locatie

Fluweelmos 33

3994 KN HOUTEN

M: 06 13771406

E: michele@studioml.nl

 

Voor wie:

Voor kinderen in de bovenbouw van de Basisschool en onderbouw Middelbare School.

 

Kosten:

10 lessen van 1,5 uur:  €100,00 waarvan €30,00 aanbetaling bij inschrijving.

Aanmelden
20150919_114145
Naailes kinderen
Naailes kinderen