Duurzame stoffen te koop bij Studio ML - Studio ML
16559
post-template-default,single,single-post,postid-16559,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Duurzame stoffen te koop bij Studio ML

16 aug Duurzame stoffen te koop bij Studio ML

Sinds kort kun je duurzame, exclusieve stof kopen bij Studio ML . Deze stof is in opdracht van Michèle speciaal geweven door Enschede Textielstad. Michèle heeft gekozen voor gerecyclede katoen in zwart, blauw en roze in een zachte Chambray kwaliteit. Super geschikt voor blouses, zomerbroeken, jurken en rokjes. Een multi inzetbare stof dus, die zacht aanvoelt, ademt en weinig kreukelt. De stof is 1.55 m. breed.

Enschede Textielstad is een Nederlands bedrijf en maakt stoffen voor de meubel-en kledingbranche in samenwerking met jonge ontwerpers.

De grondstoffen bestaan uit (textiel-)afval, nieuwe restproducten uit de confectie-industrie of oude bedrijfskleding.  Niets wordt geverfd, de kleur wordt bepaald door de grondstof, hierdoor worden er geen chemicaliën, geen water en geen verf gebruikt. Er zijn geen voorraden en er ontstaat geen afval. Inkoop is zoveel mogelijk lokaal om CO2 uitstoot te verminderen.

Fijn werken en met een goed gevoel achter de naaimachine, Studio ML heeft een aantal meter ingekocht, maar op is op!

meer op https://enschedetextielstad.nl/

file2 file-1