Stof bestellen! - Studio ML
16524
post-template-default,single,single-post,postid-16524,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Stof bestellen!

13 sep Stof bestellen!

Ik heb een geweldig grote stoffencollectie beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Ook een complete fourniturencollectie hoort erbij. Aan bandjes, knopen, hippe koorden geen gebrek.  Ik kan je ter plekke adviseren wat past bij jouw werkstuk. Wekelijks doe ik een bestelling op vrijdag en dan liggen je stoffen voor je klaar.

Hoe het werkt? Tijdens de naailes kun je de collectie bekijken èn voelen en het bestelformulier invullen, kies passend garen erbij en alles wat je nodig hebt voor je werkstuk. We rekenen meteen af en de volgende les kun je starten!

Wil je alvast thuis kijken? Ga dan naar KriAtief.nl en check de collectie.

herfstcollectie stof

herfstcollectie stof