Extra naailes op maandagavond - Studio ML
16515
post-template-default,single,single-post,postid-16515,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Extra naailes op maandagavond

21 jun Extra naailes op maandagavond

De proef in het voorjaar is goed bevallen, vanaf september 2018 zetten we het voort, dubbele les op maandagavond.

Groep 1 start om 19.00 uur en heeft les tot 20.30 en groep 2 van 20.30 – 22.00 uur. Dus vind je het fijn om ‘s avonds eerder thuis te zijn of haal je de vroege les niet door je werk bijvoorbeeld, dan biedt de maandag-naailes mogelijkheden voor je .  Verder blijft de opzet hetzelfde, je bepaalt zelf wat je wilt maken en ik help je daarbij. Op jouw tempo en jouw niveau. Wil je zien wat de cursisten maken? Neem een kijkje op Facebook voor wekelijkse updates;Studio Michèle Leeman

patroon uitknippen

patroon uitknippen