Nieuw: Basis patroontekenen - Studio ML
16457
post-template-default,single,single-post,postid-16457,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Nieuw: Basis patroontekenen

23 nov Nieuw: Basis patroontekenen

Altijd al je eigen patronen op je eigen maat willen leren tekenen? Je eigen draai aan kleding geven? Dan kun je bij Studio ML kiezen voor een opleiding Patroontekenen ( kijk op deze website)  of de basis van patroontekenen.  Dit laatste is nieuw, in samenwerking met de landelijke organisatie Mode op Maat , is er nu ook een basismap. Geen huiswerk of examens, wel de basis van patroontekenen op eigen maten.

Je leert maten opnemen, een aantal rokken tekenen, een nette broek en een strakke broek te tekenen, een bovenstuk en een mouw voor blouses en tops,  een grondpatroon voor een t-shirt en sweater en  een aantal kragen etc. Met deze grondpatronen kun je variëren  en uitwerken naar je eigen smaak en stijl. Maak je eigen garderobe !

Deze map is compleet met tekenmallen enz. je kunt de map uitwerken tijdens de naailes of op de patroontekenavond op dinsdag van 19.30-21.00. Informeer naar de mogelijkheden.  mail naar: michele@studioml.nl

zelf een broekpatroon tekenen

zelf een broekpatroon tekenen